IK Tord 1

P16 Elit: Värnamo Södra FF - IK Tord 3-0 (1-0)

Grymt stark premiärseger

I en av de bättre fotbollsmatcher vi spelat vinner vi till slut klart efter att våra lirare visat upp tålamod, taktiskt kunnande och framförallt grym lung- och benkapacitet.

Tord börjar matchen med ett knappt övertag men när Hero efter dryga kvarten gör 1-0 tar vi över under en period och kunde mycket väl utökat. Mot slutet av halvleken vänder det igen och vi får freda oss under en period. I slutsekunderna gör dock Viktor 2-0...tror vi men en Tordspelare gör en otrolig räddning på mållinjen.

Andra halvlek startar Tord oerhört bra och vi får springa kilometersvis för att hålla nollan. Stormen rids ut och vi tar successivt över halvleken och skapar ett antal klara chanser innan matchens gigant Tim sätter dit 2-0 och minuterna senare Hero målar igen till 3-0.

Som sagt en match av högsta kvalitet med ett gästande lag som med all säkerhet kommer att hävda sig mycket väl i P16 Elit.